Energieadvies voor besparing

Heeft u al een energielabel voor uw bedrijfspand?

  • Ja. U kunt hier direct advies aanvragen voor het verbeteren van uw energielabel.
  • Nee. Vraag dan eerst een energielabel aan zodat we de prestatie van uw pand kunnen opnemen en u hierna voorzien van advies voor het verbeteren van uw energielabel.

 

Adviesbureau

Een groen/gunstig energielabel (energielabel A of B) levert u een flinke energiebesparing op de rentekosten op. Dit kan maandelijks veel onnodige uitgaven schelen. Soms is met enkele kleine aanpassingen direct resultaat te boeken voor een groener energielabel. Voor het kunnen financieren van een bedrijfspand is door banken de eis gesteld minimaal een energielabel B te bezitten.

 

Kantoren in 2023

Voor kantoorpanden is het energielabel C verplicht per 2023. Waar veel kantoorpand eigenaren dit nog niet hebben, kunt u dit via ons realiseren door energieadvies aan te vragen. De overheid wil naar een energiezuiniger kantoorbestand en per 2030 een minimumeis van energielabel A verplicht stellen.

 

Specifiek advies

Wij geven specifiek advies geënt op uw situatie, waarbij het rendement op de investering inzichtelijk wordt gemaakt voor u. Zo kunt u precies zien wat de terugverdienperiode is en wanneer het rendabel is in uw geval. In enkele gevallen heeft u recht op subsidie voor energiebesparende maatregelen.   

 

Aanvragen advies verbeteren energielabel

Via onderstaand contactformulier kunt u direct advies aanvragen voor uw bedrijfspand. Aan de hand van uw huidige label kunnen we een adviesrapport opstellen voor specifiek advies.

Het standaardrapport vanuit de overheid met daarin de maatregelen blijkt in veel gevallen niet toereikend genoeg om hier mee aan de slag te gaan. Wij bekijken uw pand specifiek en zullen maatwerkadvies kunnen geven.

 

Waar wordt aandacht aan besteedt?

  • Verwarming/koeling installatie(s).
  • Installatie voor luchtbehandeling.
  • Warm water installatie(s).
  • Isolatie van gevels, dak, vloer, oppervlakte hiervan.
  • Type glas, deuren, oppervlakte hiervan.
  • Verlichting.
  • Oppervlakte pand, inhoud pand in m3.

Kantooradres

Schoutenstraat 12B
3512 GB Utrecht

Telefoonnummer

085-024 0700

E-mailadres

offerte@boomenergieadvies.nl

Certificering