Certificering

BOOM energieadvies is volledig gecertificeerd voor het registreren van energielabels voor bedrijfspanden. We beschikken over de vereiste BRL 9500 certificering. BOOM wordt jaarlijks gecontroleerd op de kwaliteit van onze energielabels.


Waar wij werken

BOOM is een landelijk* opererend bedrijf. We hebben een uitgebreid netwerk van erkende adviseurs. Daarmee zijn we altijd bij u in de buurt. We rekenen GEEN reiskosten.

*we werken niet op de Waddeneilanden.

Ons team

We werken met een team van jonge en enthousiaste adviseurs. Onze adviseurs hebben ruime ervaring en worden elk jaar bijgeschoold om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook werken bij BOOM? We hebben nog een vacature voor EPA-U adviseur.

 

Onze vestiging

Boom energieadvies B.V. is gevestigd in Utrecht en is een lokaal opererende organisatie. Maar wij doen ook aanvragen door Nederland, zonder extra voorrijkosten. Hierbij geven wij de garantie binnen één week het energielabel uit te werken na de opname door één van onze adviseurs.

Ons advies is alleen gericht op bedrijfspanden, woningen worden door andere aanbieders gedaan. 

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Via onderstaand contactformulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat wij een energielabel voor u kunnen opnemen.

 

 

 

 

 

Verplicht Energielabel

Het Energielabel is per januari 2015 verplicht bij verkoop of verhuur van verschillende panden. Hieronder vallen:

– Energielabel Bedrijfspand
Energielabel Utiliteit
Energielabel Winkel
Energielabel Kantoor

Bij het niet kunnen aantonen van het in bezit zijn van een Energielabel bij overdracht, riskeert u boetes oplopend tot wel €20.250,-

Wij zijn aangesloten bij Energielabel-offertes.

Kantooradres

Schoutenstraat 12B
3512 GB Utrecht

Telefoonnummer

085-024 0700

E-mailadres

offerte@boomenergieadvies.nl

Certificering

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.