Energielabel kantoorpand aanvragen

Wij nemen energielabels op voor kantoorpanden die labelplichtig zijn. Hieronder valt alleen het gedeelte dat daadwerkelijk de functie van kantoorpand heeft. Vanaf januari 2015 is het energielabel kantoorpand officieel verplicht gesteld door de overheid. Het aanvragen van een energielabel kunt u eenvoudig via onderstaand offerte formulier doen.

 

Verplicht Energielabel C

Vanaf 2023 is een minimumeis gesteld voor het behalen van Energielabel C voor kantoorpanden. Hierin adviseren wij door verbeteradviezen van de huidige prestaties van uw pand voor te stellen. Deze adviezen zijn direct implementeerbaar en specifiek gericht op uw kantoorpand. Deze adviezen kunnen onder andere betrekking hebben op de isolatie, zonnepanelen  en verlichting.

 

Stappen voor het aanvragen van energielabel kantoorpand:

  1. Na uw aanvraag stellen wij een offerte voor u op maat op. Waar wij na uw goedkeuring een adviseur inplannen die voor opname bij uw pand langskomt
  2. De adviseur komt bij uw pand langs om de energieprestatie te meten. Deze wordt vervolgens in het systeem van de overheid ingevuld. Daar wordt vervolgens een energielabel uit opgemaakt.
  3. Wij sturen u het energielabel op. Onze adviseur zal dit aan u toelichten bij vragen.

Vraag hieronder uw energielabel kantoorpand aan:

 

Offerte EPA-U energielabel aanvragen

  • * Belangrijk: gedeeltes als industrie, loods, werkplaats en opslagruimte zijn niet labelplichtig. Dit aantal m2 hoeft dus niet te worden vernoemd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Voorkom een boete

Voorkom een boete die kan oplopen tot €20.250,- voor het niet bezitten van een energielabel als u een kantoorpand verkoopt of verhuurd. Vervolgens komt bij de boete ook de verplichting een nieuw energielabel aan te vragen. Uw energielabel kan u ook rentevoordelen of financiering vanuit banken verlenen.

 

Kantooradres

Schoutenstraat 12B
3512 GB Utrecht

Telefoonnummer

085-024 0700

E-mailadres

offerte@boomenergieadvies.nl

Certificering