Energielabel winkel

Voor een winkelpand is ook een energielabel benodigd. Deze kunt u via onderstaand offerte formulier eenvoudig aanvragen. Binnen twee uur heeft u een offerte in de mailbox en wordt er een opname gepland met onze adviseur.

 

Op het moment van verkopen of verhuren van de winkel is een energielabel verplicht. U riskeert een boete oplopend tot €20.250,- wanneer u bij verkoop of verhuur van het winkelpand geen energielabel heeft.

 

Meerdere panden?

Wilt u voor meerdere panden een energielabel krijgen? Vul dan het offerte formulier in en vermeld daarbij de grootte van beide panden die labelplichtig zijn. Dan zullen wij hiervoor een kwantumkorting in rekening brengen, zodat wij op één dag meerdere panden van een energielabel kunnen voorzien.

 

Aanvragen energielabel winkelpand

Wij zullen binnen twee uur een afspraak inplannen met onze adviseur voor de opname van de winkel. Via onderstaand formulier kunt u een aanvraag indienen. Binnen één week verzorgen wij uw energielabel.

 

Offerte EPA-U energielabel aanvragen

  • * Belangrijk: gedeeltes als industrie, loods, werkplaats en opslagruimte zijn niet labelplichtig. Dit aantal m2 hoeft dus niet te worden vernoemd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorlopig energielabel

Waar bij woningen een voorlopig energielabel kan worden aangevraagd is dit voor winkelpanden niet zo. U kunt alleen een energielabel krijgen als een gecertificeerde energieadviseur bij uw winkelpand is geweest om de opname te voltooien. Onze adviseurs zijn hiertoe opgeleid en beschikken over de vereiste papieren voor het uitbrengen van een energielabel. Dit wordt via het systeem van de overheid gedaan, waardoor uw energielabel direct is geregistreerd bij de overheid.

 

Contact over opname

Wij hebben veel ervaring met het opnemen van winkelpanden. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem dan contact op. Daarnaast geven wij ook energieadvies voor het verbeteren van het energielabel. Dit kunt u na de opname direct aanvragen, wij zullen dan specifiek op maat gemaakt advies voor u rapporteren.

Kantooradres

Schoutenstraat 12B
3512 GB Utrecht

Telefoonnummer

085-024 0700

E-mailadres

offerte@boomenergieadvies.nl

Certificering